Main Page Sitemap

Gifte seg med utenlandsk statsborger




gifte seg med utenlandsk statsborger

Asia: Afghanistan, Bangladesh, Filippinene, India, Irak, Jemen, Myanmar (Burma Pakistan, Saudi Arabia, Sri Lanka, Syria og Vietnam.
Vi ønsker nå å arbeide og bo i natural history museum teacher discount Norge, pittsburgh marathon coupon code 2017 og med tiden stifte familie der.
For utenlandsk statsborger som skal gifte deg i Norge, vil folkeregisteret kreve at han legger frem dokumentasjon fra hjemlandet sitt (ugiftattest) som blant annet viser at han er ugift.Hvor lang tid i forveien bør han søke?Før dere kan gifte dere, enten det er etter norsk eller utenlandsk rett, må Skatteetaten sjekke om dere/den av dere som er/har vært bosatt i Norge oppfyller vilkårene for å inngå ekteskap.Det er imidlertid stor forskjell på hva som regnes som gyldig dokumentasjon når man gifter seg i utlandet: Ekteskap inngått i nordiske land, dere må levere den originale vigselsattesten.Forlovererklæring må fylles ut av én forlover/vitne.Ta kontakt i god tid før dere reiser for å få avklart nødvendige formaliteter.Husk å ta med pass og prøvingsattesten som viser at dere oppfyller vilkårene for å inngå ekteskap.Mer informasjon om ekteskap i utlandet finnes på hjemmesidene vons rewards register til de ulike stasjonene/sjømannskirken.Til ambassaden, immigrasjonsmyndigheter og hvem det måtte angå, Jeg har noen spørsmål angående familiegjenforening med en amerikaner.Det samme gjelder hvis en norsk utenriksstasjon har verifisert vigselen.Hvordan få ekteskapet anerkjent i Norge?Dersom han får forlovelsesvisum innvilget, kommer han også til å søke arbeidstillatelse.



Gi beskjed om hvilket språk dere ønsker attesten på og hvilket land dere skal gifte dere.
Må jeg først ha en fulltidsjobb i 3 måneder før vi kan sende søknad?
Skal dere gifte dere ved en norsk ambassade eller i en sjømannskirke i utlandet går dere frem på samme måte som når to norske statsborgere gifter seg eller som gift med utenlandsk statsborger. .
Erklæring om skifte dersom noen av dere har vært gift tidligere. .Kan det tenkes han nektes visum, i så fall, på hvilke grunnlag?Er det mer enn 2 år siden skilsmissen kan man benytte egenerklæringen i del III.Er attester oversatt i utlandet med unntak av nordiske land, må også oversettelsen være påført apostillestempel eller være legalisert av landets utenriksdepartement.Oversettelse kan være nødvendig hvis ikke attesten er skrevet på engelsk, dansk eller svensk.Dette er en oppholdstillatelse som gis for seks måneder, og vedkommende må da bo hos deg mens han oppholder seg her.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap